Voor alle leningen of kredieten met de scherpste rentes en beste voorwaarden.
Home
Kredietinformatie
Aanvraag offerte
Klantinformatie
Budgetcoach
Nieuws
Links
Contact

Kredietinformatie

Er zijn verschillende soorten kredieten.

Zoals:

Persoonlijke lening

Dit is een lening met een vastgestelde looptijd, vaste rente en vaste maandelijkse aflossingskosten.

Doorlopend krediet (wordt tegewoordig niet meer aangeboden)

Dit is een lening die meestal een variabele looptijd heeft, met een variabele rente en een afgesproken maandelijks aflossingsbedrag van 1, 1,5 of 2% van het maximaal te lenen kredietbedrag.

Rente krediet

Dit is een lening die meestal een variabele looptijd heeft, met een variabele rente die u betaalt over het geleende bedrag. De aflossing bepaalt uzelf. Hou wel rekening met aflossing in de toekomst. Vaak moet er vanaf 60 jarige leeftijd een inlossing plaats gaan vinden zodat de lening op uw 65e of 67e ingelost is.

WOZ krediet (ook wel eigenwoning krediet genoemd)

Bijna gelijk aan het voorgaande rentekrediet. Alleen is hier de voorwaarde dat er een woning als onderpand aanwezig moet zijn. De rente over deze leningen is vaak lager dan bij andere leningen omdat er meer zekerheid is voor de bank.

Hypothecaire lening

Een lening waar meerdere leningsvormen, rentetermijnen, rentetarieven en aflossingsvormen mogelijk zijn. Hier geldt altijd dat er een onderpand zoals een huis, boot of vliegtuig aanwezig moet zijn.

Deze soorten krediet zijn voor elke aanschaf te gebruiken. Het verschil kan zitten in de wijze van aflossing, zekerheden en kosten.

Welke soort lening of krediet het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk om een persoonlijk advies te krijgen van een deskundig adviseur desgewenst bij u thuis, bij ons op kantoor of via de telefoon.

3 V's

U leent altijd volgens de 3 V's: Voordelig, Veilig en Vertrouwd.

Voordelen:
  • Laagst mogelijke rente en kosten
  • Vrijblijvende offerte
  • Lenen op basis van úw wensen en mogelijkheden
  • Voordelig, Veilig en Vertrouwd

 

Gratis
kredietofferte
aanvraag
Neem
vrijblijvend
contact op
Hoeveel
kan ik
lenen